Uncategorized

What tarot Card are You?

You are The Moon

Hope, expectation, Bright promises.

The Moon is a card of magic and mystery – when prominent you know that nothing is as it seems, particularly when it concerns relationships. All logic is thrown out the window.

The Moon is all about visions and illusions, madness, genius and poetry. This is a card that has to do with sleep, and so with both dreams and nightmares. It is a scary card in that it warns that there might be hidden enemies, tricks and falsehoods. But it should also be remembered that this is a card of great creativity, of powerful magic, primal feelings and intuition. You may be going through a time of emotional and mental trial; if you have any past mental problems, you must be vigilant in taking your medication but avoid drugs or alcohol, as abuse of either will cause them irreparable damage. This time however, can also result in great creativity, psychic powers, visions and insight. You can and should trust your intuition.

What Tarot Card are You?
Take the Test to Find Out.

^_^
Apa karena ngikutin nama belakangku?

Advertisements

19 thoughts on “What tarot Card are You?

  1. ally, kuis ini mencurigakan!masa kita dah 3 orang yang nyoba, semua hasilnya sama sih? wekekekekeato, memang kita bertiga itu sehati?hm….wekekek(abis, kayaknya kita tiga deh yang paling sering online, wakakak, eh, satu lagi, ada si trinie tuh, hm, apa dia juga bakal dapat hasil yang sama yah? )

  2. Neh hasilnya.. ngg.. kalo mo belajar tarot dimane ye ?? atawww bisa belajar sendiri kah ??You are The HermitPrudence, Caution, Deliberation.The Hermit points to all things hidden, such as knowledge and inspiration,hidden enemies. The illumination is from within, and retirement from participation in current events.The Hermit is a card of introspection, analysis and, well, virginity. You do not desire to socialize; the card indicates, instead, a desire for peace and solitude. You prefer to take the time to think, organize, ruminate, take stock. There may be feelings of frustration and discontent but these feelings eventually lead to enlightenment, illumination, clarity. The Hermit represents a wise, inspirational person, friend, teacher, therapist. This a person who can shine a light on things that were previously mysterious and confusing.

  3. kobochan16 said: ally, kuis ini mencurigakan!masa kita dah 3 orang yang nyoba, semua hasilnya sama sih? wekekekekeato, memang kita bertiga itu sehati?hm….wekekek(abis, kayaknya kita tiga deh yang paling sering online, wakakak, eh, satu lagi, ada si trinie tuh, hm, apa dia juga bakal dapat hasil yang sama yah? )

    yg bertiga itu zodiak-nya sama gak? klo iya jangan2 kuis ini cuma ambil dari pertanyaan pertama aja..:p

  4. atrissha said: owwww…i’m the Empress one…hehehe…thanks for the sharing… btw…BG nya bagus yaa… anak meoww yang cute…risha suka ama meoww nya..

    Tuh kan kobo…ada yang beda…kayaknya anak THBB emang dah satu…BG…^_^…dapat dari om google..*nambah list orang yang suka ma dd kucing*

  5. ogieurvil said: Neh hasilnya.. ngg.. kalo mo belajar tarot dimane ye ?? atawww bisa belajar sendiri kah ??

    ini cuman iseng…belajar tarot…weleh..ga deh..biarkanlah sesuatu yang misteri tetap misteri…^_^tuh kan kobo…beda lagi…

  6. yulibean said: hmm zodiak tu apaan yah…*mata masih 5 watt, kurang tidur en agak linglung*…?? PLAAAAAK…….dan bakiak pun berterbangan hehehehe

    yang ngelempar bakiak bukan ally yah….hehehee…ini cuman iseng koq…isinya yah ga bisa dipercaya…

  7. ya sih,jadi kesimpulannya kembali ke awal tuh ally,kita bertiga, jauh di mata dekat di hati, halah! weekekekekekeuntung si trinie tuh gak sama juga, kalo gak….huahahaha,eh, tapi ige kalo gak salah hasilnya beda juga tuh all

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s