Uncategorized

The Present….

What is your favorite sport?
Badminton ma running. Suka ma badminton karena penasaran. Masa sih dari D sampai kk2, cuman ally yang paling bego kalau dah main bareng.

What time do you go to bed?
Kalau gi ngantuk banget jam 10.30 juga dah terlelap. Pa lagi kalau kepala dah nyentuh bantal

What do you do everyday?
Ngajar, baca buku dan koran, browsing bentar, nulis di journal, dll

How often do you swim?
Aduh jarang banget. Soalnya emang ga tau. Padahal pengen banget. Dah masuk resolusi tahun ini tapi blom ada waktu untuk belajar.Semoga bisa mulai pekan depan.

What time do you get up?
Sekitar Jam 5.Soalnya jam segitu mesjid di sekitar rumah tuh dah berlomba lomba mengumandangkan adzan. Cuman orang aneh yang ga bakal bangun dengan suara lantang seperti itu

Where do you live?
In makassar

What do you usually do in the morning?
Begitu bangun, langsung bersih bersih, trus sholat subuh. Setelah semua nyawa dah benar – benar balik ke tempatnya, baru deh mulai baca buku atau komik sambil nunggu koran datang. Kalau ga nonton metro tv ambil sarapan pagi ma ngisi journal.

What do you usually do in the evenings?
mmm…nonton film/Metro TV atau ga baca buku.

How often do you watch tv?
Tiap hari nonton Metro TV.

Where do you come from?
Susah bilangnya. Gabungan dari beberapa daerah.

What do you usually eat in the morning?
Bread and a glass of milk/a cup of tea

What do you do at the weekends?
Nyuci pakaian yang dah numpuk, cerita ini itu bareng E, nonton kartun, baca buku (lagi) atau ga janjian ol bareng O ma P.

What time do you get up on saturday?
Sama seperti hari hari yang lain. Soalnya masih harus masuk kantor

How often do you cook?
Kalau kk tuh ga masak, ya terpaksa nyari sesuatu yang bisa diolah di kulkas dengan waktu yang ga begitu lama.

How many times a day do you brush your teeth?
Yang jelas begitu selesai makan pasti Ally langsung ke kamar mandi untuk gosok gigi. Soalnya ga asyik ah kalau sampai ditegur ma orang lain karena ada bau yang ga sedap . (penah tuh kejadian sekali…ih…malu banget)

How many glasses of water do you drink a day?
Yang jelas lebih dari segelas. Ga pernah dihitung sih. Yang jelas begitu haus pasti minum.

When do you eat lunch?
Kalau dah benar benar lapar. Kadang ga sama sekali. Dan akibatnya langsung sakit kepala. Ternyata ga cuman sarapan pagi yang penting.

Do you drive? What kind of car do you drive?
Nope..sekarang masih masuk dalam resolusi. Blom ada kesempatan untuk belajar.

When do you usually have a holiday?
Cuman nunggu tanggal merah. Hiks…

How many cars do you have?
Yang dirumah tuh cuman satu. Itu juga bukan punyaku. Kepemilikan masih nama D

How long is this lesson?
Kalau present tense biasanya cuman satu kali meeting aja. Tapi besoknya pasti di review dikit

How often do you go to the cinema?
Dah jarang banget. Terakhir tuh pas nonton Eragon.

Are you married?
Nope. But I am going to

How many brothers.sisters do you have?
There are two sisters and one late brother

How often do you read book?
Setiap hari, kapan saja di mana saja, eh ga deng, kecuali kalau di kamar mandi.

Do you have any children?
Heleh…kan blom nikah. Gimana mau punya anak, lagian bloma da niat untuk ngadopsi anak

What sport do you do?
Sekarng cuman jalan aja. Beberapa minggu lalu sering sit up sekarang da ga lagi. Hehhehehe…abis ini deh.

How many languanges do you speak?
Cuman dua. Yang lain cuman tau beberapa kata

Do you have any pets?
Yes, some mad and greedy cats

What is your favorite book?
Buku yang berisi petualangan yang RUAR biasa

What is your favorite movie?
Banyak yang jelas ally suka ma semua film yang bisa buat aku berdecak kagum pas ngeliat akhirnya.


Taken from eslbase

Advertisements

5 thoughts on “The Present….

  1. What is your favorite sport?Swiming and DivingWhat time do you go to bed?Above 11PMWhat do you do everyday?Taking a BathHow often do you swim?Once a weekWhat time do you get up?7AMWhere do you live?depokWhat do you usually do in the morning?Take a Bath, dressed, go to officeWhat do you usually do in the evenings?uuum… read abookHow often do you watch tv?not oftenWhere do you come from?DepokWhat do you usually eat in the morning?WaterWhat do you do at the weekends?Do the Japanese course and Dating with my BFWhat time do you get up on saturday?7AMHow often do you cook?When my mother don’t wanna cook :PHow many times a day do you brush your teeth?Twice a dayHow many glasses of water do you drink a day?More than eight glass of waterWhen do you eat lunch?When I’m hungryDo you drive? What kind of car do you drive?Yup, Mitsubishi Kuda and ViosWhen do you usually have a holiday?Don’t have anyHow many cars do you have?Mine?? SOLD OUT ! How long is this lesson?heeh?? whaddaya mean?How often do you go to the cinema?Only when I wanna go thereAre you married?Not YetHow many brothers.sisters do you have?There are one sister and two brothersHow often do you read book?AnytimeDo you have any children?Not yetWhat sport do you do?SwimmingHow many languanges do you speak?Indonesian, English, Japanese and a litle bit of frenchDo you have any pets?NOPEWhat is your favorite book?LotsaWhat is your favorite movie?Err…Brave Heart

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s